The Ultimate Guide to Summer Hats for Women

Ο απόλυτος οδηγός για καλοκαιρινά καπέλα για γυναίκες

Όταν πρόκειται να παραμείνετε κομψές και προστατευμένες από τον ήλιο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ένα καλό καπέλο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις γυναίκες. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να είναι συγκλονιστικό να να επιλέξετε το τέλειο καλοκαιρινό καπέλο. Σε αυτόν τον απόλυτο οδηγό, θα εξερευνήσουμε τους διαφορετικούς τύπους καλοκαιρινών καπέλων για γυναίκες και πώς να τα στυλιζάρετε αβίαστα.
Quality Approach Fashion
Tagged: Fashion Women
Plus Size Fashion: 10 Outfit Ideas to Look and Feel Your Best

Μόδα για μεγάλα μεγέθη: 10 ιδέες για να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα

Αν είστε γυναίκα με plus size, η εύρεση ρούχων που να σας ταιριάζουν καλά και να σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι πρόκληση. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι! Σε αυτή τη δημοσίευση στο blog, θα μοιραστούμε 10 plus size outfit ιδέες που είναι κομψές, άνετες και εύκολες στη χρήση. Είτε ντύνεστε για τη δουλειά, είτε για μια βραδινή έξοδο, είτε απλώς για να κάνετε δουλειές, αυτά τα ρούχα θα σας βοηθήσουν να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα.

Quality Approach Fashion
Tagged: Fashion Women
What is a Capsule Wardrobe?

Τι είναι η ντουλάπα κάψουλας;

Έχετε βρεθεί ποτέ να κοιτάτε μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα, αλλά να νιώθετε ότι δεν έχετε τίποτα να φορέσετε; Αν ναι, δεν είστε η μόνη. Πολλοί από εμάς παλεύουμε με ακατάστατες και αποδιοργανωμένες ντουλάπες, γεμάτες με αντικείμενα που σπάνια φοράμε ή που δεν ταιριάζουν πλέον στο στυλ μας.
Quality Approach Fashion
Tagged: Fashion Women
10 Chic Maternity Clothes You'll Love Wearing During Pregnancy

10 κομψά ρούχα μητρότητας που θα σας αρέσει να φοράτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος αλλαγών, και αυτό περιλαμβάνει αλλαγές στην γκαρνταρόμπα σας. Καθώς το σώμα σας μεγαλώνει και αλλάζει, μπορεί να βρεθείτε να αγωνίζεστε να βρείτε ρούχα που να σας ταιριάζουν και να φαίνονται κομψά. Αλλά μη φοβάστε! Συγκεντρώσαμε μια λίστα με 10 κομψά ρούχα μητρότητας που θα σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα και με αυτοπεποίθηση καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. 
Quality Approach Fashion
Tagged: Fashion Women
How to Wear a Scarf: 5 Tips and Tricks

Πώς να φορέσετε ένα κασκόλ: 5 συμβουλές και κόλπα

Είτε αναζητάτε μια κλασική, περιστασιακή ή μοναδική εμφάνιση, η χρήση ενός κασκόλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε στυλ και φινέτσα στο ντύσιμό σας. Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές και τα κόλπα και ανακαλύψτε τον νέο αγαπημένο σας τρόπο να φορέσετε ένα κασκόλ.
Quality Approach Fashion
Tagged: Fashion Women
What to Wear Today: Tips and Inspiration (Women)

Τι να φορέσετε σήμερα: Συμβουλές και έμπνευση (Γυναίκες)

Η επιλογή του ρούχου που θα φορέσετε μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, είτε πρόκειται να πάτε στη δουλειά, είτε να κάνετε δουλειές, είτε να συναντήσετε φίλους. Ωστόσο, με τις σωστές συμβουλές και έμπνευση, είναι δυνατόν να φτιάξετε κομψά σύνολα που θα σας κάνουν να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα. 
Quality Approach Fashion
Tagged: Fashion Women